Bedrijfslunch

Samen gezond en lekker lunchen zonder de deur uit te hoeven

Krijg je klanten over de vloer of wil je je personeel in het zonnetje zetten? Het Broodjeshuis bezorgt in Haarlem gezonde, lekkere en gevarieerde bedrijfslunches. Wij leveren in heel Haarlem. Het maakt dus niet uit in welke buurt je bedrijf zit. In ons uitgebreide assortiment zit voor iedereen wel iets lekkers. 
Van vlees, vis tot vega.

Voor iedereen iets lekkers

Omdat niet iedereen hetzelfde eet, hebben we naast broodjes ook heerlijke verse salades. Heeft een iemand speciale dieetwensen? Dan horen we het graag. Wij vinden het belangrijk dat iedereen lekker luncht. Buiten ons assortiment om hebben we ook smaakvolle acties

Om de lunch compleet te maken kun je kiezen uit diverse dranken:

  • Diverse soorten koffie, thee en melk
  • Gezonde smoothies
  • Frisdranken
  • Bier en wijn

Meer plezier op de werkvloer

Samen lunchen is gezellig en leuk. Vooral als het gemaakt en gebracht wordt. Maar het is ook zinvol voor het bedrijf. Het zorgt namelijk op een hele simpele manier voor teambuilding. Je leert je collega’s op een andere manier kennen omdat je andere gesprekken voert dan tijdens een meeting. 

Maar een bedrijfslunch doet meer. Door gezond en lekker voedsel aan te bieden krijgt iedereen meer energie, en laat je als werkgever zien dat je om je personeel geeft en goed eten belangrijk vindt. Dit zorgt niet alleen voor energiekere werknemers, maar ook voor goed werkgeverschap en meer plezier op de werkvloer. Een werkgever om trots op te zijn!

Gratis bezorging bij een bestelling vanaf  € 15,-