Lunch bestellen voor klanten of collega’s?

Bedrijfslunch

Gemakkelijk en snel

Bestel nu een bedrijfslunch!

Bel ons op 023 583 6008 met jouw bestelling vanaf €50,- of bestel online en we helpen jou graag verder.

9,50 p.p.

Lunchpakket pistoletje

Per persoon bezorgen wij je in ieder geval: Pistoletjes (3 stuks) + melk/karnemelk

12 p.p.

Lunchpakket luxe bol

Per persoon bezorgen wij je in ieder geval: Luxe bol (2 stuks) + melk/karnemelk + verse jus (verse sap + 1,50)

14,50 p.p.

Lunchpakket fruit en reep

Per persoon bezorgen wij je in ieder geval: Luxe bol (2 stuks) + melk/karnemelk + verse jus + fruit + candybar

17 p.p.

Lunchpakket Deluxe

Per persoon bezorgen wij je in ieder geval: Luxe bol (2 stuks) + melk/karnemelk + verse jus + fruit + warme snack

of bestel los van de menukaart

Vanaf 50,-

Bel ons

Vanaf 50,-

Bestel online

Volledig verzorgd

Samen gezond en lekker lunchen zonder de deur uit te hoeven

Lunchen op kantoor is heerlijk. Of je nu dagelijks met al je collega’s aan tafel zit, of geregeld met een bezoekende klant belegde broodjes eet. Het Broodjeshuis verzorgt en bezorgt de lekkerste belegde broodjes in en rond Haarlem. Gezond en gevarieerd, van vis, vlees tot vega. Dus bestel je broodjes bij ons, dan ben jij verzekerd van de beste, verse bedrijfslunch in town. En ook voor een volledige (lunch) catering komen we graag bij je langs.

Er moet ook gegeten worden

Lunch bestellen en bezorgen

Belegde broodjes bestellen doe je eenvoudig en snel. In ons assortiment hebben we een ruime keuze uit verse, lekkere en gezonde belegde broodjes. Van een overheerlijk pistoletje oude kaas tot luxe bollen zalm of carpaccio. Natuurlijk hebben we vegetarische opties (v) en naast onze broodjes ook nog supergezonde salades. 

Eet je met vier of meer? Kies dan voor één van onze gevarieerde lunchpakketten! Geef aan voor hoeveel personen je lunch besteld, dan zorgen wij voor de juiste mix van verse broodjes uit ons assortiment. Je krijgt altijd een gezonde combi van vlees, vis en vega, inclusief drinken, fruit en snacks. Natuurlijk houden we bij het smeren rekening met dieetwensen.

Een lekkere gevarieerde lunch

Lunchcatering

Lunchcatering klinkt heel erg luxe. Toch doen we daar bij Het Broodjeshuis heel normaal over. Want wanneer jij belt voor een goede lunch met verse belegde broodjes, leveren wij precies wat je vraagt: een lekkere, gevarieerde lunch met de beste belegde broodjes van Haarlem.

Catering doen we voor je personeelslunch, maar natuurlijk ook voor een bedrijfsfeest of een zakelijke meeting. Want of het nou een feest, een vergadering, of je housewarming is, tussendoor opstaan om de broodjes te verzorgen is zo zonde van je tijd. Daarom komen wij gewoon langs met onze catering, dan heb jij zonder moeite de beste broodjes op tafel, inclusief drankjes, sapjes, snoep en snacks. Jij bestelt, wij bezorgen. Zo feestelijk of luxueus als jij het zelf wilt.

Gezond en gezellig

Lunchen op kantoor

Samen lunchen met collega’s is gezellig en leuk. Vooral als de lunch gemaakt en gebracht wordt. Maar het is ook zinvol voor het bedrijf. Het zorgt namelijk op een hele simpele manier voor teambuilding. Je leert je collega’s op een andere manier kennen omdat je tijdens de lunch vaak heel andere gesprekken voert dan onder werktijd.

Maar een goede bedrijfslunch doet nog meer. Door gezond en lekker te eten geeft je lichaam meer energie en zorgt voor meer productiviteit op de werkvloer. Als werkgever kan een goede lunch ervoor zorgen dat je een betere band opbouwt met je personeel. Je laat zien dat je om je personeel geeft en goed eten belangrijk vindt. Daar werkt Het Broodjeshuis natuurlijk graag aan mee.

Broodjesbreak tijdens teamuitje

Lunchen op locatie

Eten met collega’s, lunchen met je team of de broodjesbreak tijdens je uitje. Hoe jouw ideale groepslunch op locatie er ook uit ziet, goede vers belegde broodjes zijn sowieso een van de hoofdingrediënten. En omdat ons assortiment van vlees, vis en vega naast broodjes ook uit lekkere salades, frisse dranken en zelfs warme snacks bestaat, zit er ook voor iedereen in elk gezelschap iets heerlijks tussen. Kijk eens naar ons assortiment of onze lunchpakketten en geef je bestelling door.

Bezorging op het bedrijventerrein

Lunchen in de waarderpolder

Is jouw bedrijf gevestigd in de Waarderpolder? Dan hebben we goed nieuws voor je, want wij bezorgen ook op dit hard groeiende bedrijventerrein in het Noordoosten van Haarlem.
Vanuit onze zaak in het centrum van de stad staan wij in een mum van tijd bij jou voor de deur om jou en je collega’s of klanten een heerlijke verse lunch te serveren. 

Gemakkelijk en snel

Bestel nu een bedrijfslunch!

Bel ons 023 583 6008 met jouw bestelling vanaf €50,- en we helpen jou graag verder.

Scroll naar boven