Bedrijfslunch

Lunch bestellen voor klanten of collega's?

Bel en bestel. Gratis bezorging in het centrum van Haarlem

bij een bestelling vanaf €15,- 

Samen gezond en lekker lunchen zonder de deur uit te hoeven

Lunchen op kantoor is heerlijk. Of je nu dagelijks met al je collega’s aan tafel zit, of geregeld met een bezoekende klant belegde broodjes eet. Het Broodjeshuis verzorgt en bezorgt de lekkerste belegde broodjes in en rond Haarlem. Gezond en gevarieerd, van vis, vlees tot vega. Dus bestel je broodjes bij ons, dan ben jij verzekerd van de beste, verse bedrijfslunch in town. En ook voor een volledige (lunch) catering komen we graag bij je langs.

Lunch bestellen & bezorgen

Belegde broodjes bestellen doe je eenvoudig en snel. In ons assortiment hebben we een ruime keuze uit verse, lekkere en gezonde belegde broodjes. Van een overheerlijk pistoletje oude kaas tot luxe bollen zalm of carpaccio. Natuurlijk hebben we vegetarische opties (v) en naast onze broodjes ook nog supergezonde salades. 

Eet je met vier of meer? Kies dan voor één van onze gevarieerde lunchpakketten! Geef aan voor hoeveel personen je lunch besteld, dan zorgen wij voor de juiste mix van verse broodjes uit ons assortiment. Je krijgt altijd een gezonde combi van vlees, vis en vega, inclusief drinken, fruit en snacks. Natuurlijk houden we bij het smeren rekening met dieetwensen.

Lunchpakketten

Bestel vanaf vier personen een gezonde mix vlees, vis en vega uit ons assortiment.

Lunchpakket pistoletje  

 

Per persoon bezorgen wij je in ieder geval: Pistoletjes (3 stuks) + melk / karnemelk

€7,75 p.p.

Lunchpakket
luxe bol

 

Per persoon bezorgen wij je in ieder geval: Luxe bol (2 stuks) + melk / karnemelk + verse jus

€9,75 p.p.

Lunchpakket fruit&reep  

 

Per persoon bezorgen wij je in ieder geval: Luxe bol (2 stuks) + melk / karnemelk + verse jus + fruit + candybar

€11,50 p.p.

Lunchpakket superdeluxe

 

Per persoon bezorgen wij je in ieder geval: Luxe bol (2 stuks) + melk / karnemelk + verse jus + fruit + warme snack (mini kaasbroodje / mini saucijzenbroodje)

€13,00 p.p.

Je lunch wordt nog lekkerder en gevarieerder met een verse salade.

De lunchpakketten van Het Broodjeshuis zijn vanaf vier personen te bestellen en worden gratis bezorgd in het centrum van Haarlem. Servetten inbegrepen. Borden, bekers en bestek op aanvraag verkrijgbaar.

Lunchcatering

Lunchcatering klinkt heel erg luxe. Toch doen we daar bij Het Broodjeshuis heel normaal over. Want wanneer jij belt voor een goede lunch met verse belegde broodjes, leveren wij precies wat je vraagt: een lekkere, gevarieerde lunch met de beste belegde broodjes van Haarlem.

Catering doen we voor je personeelslunch, maar natuurlijk ook voor een bedrijfsfeest of een zakelijke meeting. Want of het nou een feest, een vergadering, of je housewarming is, tussendoor opstaan om de broodjes te verzorgen is zo zonde van je tijd. Daarom komen wij gewoon langs met onze catering, dan heb jij zonder moeite de beste broodjes op tafel, inclusief drankjes, sapjes, snoep en snacks. Jij bestelt, wij bezorgen. Zo feestelijk of luxueus als jij het zelf wilt.

Lunchen op kantoor

Samen lunchen met collega’s is gezellig en leuk. Vooral als de lunch gemaakt en gebracht wordt. Maar het is ook zinvol voor het bedrijf. Het zorgt namelijk op een hele simpele manier voor teambuilding. Je leert je collega’s op een andere manier kennen omdat je tijdens de lunch vaak heel andere gesprekken voert dan onder werktijd.

Maar een goede bedrijfslunch doet nog meer. Door gezond en lekker geeft je meer energie en zorgt voor meer productiviteit op de werkvloer. Als werkgever kan een goede lunch ervoor zorgen dat je een betere band opbouwt met je personeel. Je laat zien dat je om je personeel geeft en goed eten belangrijk vindt. Daar werkt Het Broodjeshuis natuurlijk graag aan mee.

Lunchen op locatie

Eten met collega’s, lunchen met je team of de broodjesbreak tijdens je uitje. Hoe jouw ideale groepslunch op locatie er ook uit ziet, goede vers belegde broodjes zijn sowieso een van de hoofdingrediënten. En omdat ons assortiment van vlees, vis en vega naast broodjes ook uit lekkere salades, frisse dranken en zelfs warme snacks bestaat, zit er ook voor iedereen in elk gezelschap iets heerlijks tussen. Kijk eens naar ons assortiment of onze lunchpakketten en geef je bestelling door.

Nog mooier, wanneer je onze lunchpakketten besteld of gebruikt maakt van onze catering, komen we het vanaf een bedrag van €15,- zelfs op elke locatie in centrum Haarlem gewoon gratis bezorgen.

Lunchen in de Waarderpolder

Is jouw bedrijf gevestigd in de Waarderpolder? Dan hebben we goed nieuws voor je, want wij bezorgen ook op dit hard groeiende bedrijventerrein in het Noordoosten van Haarlem.

Vanuit onze zaak in het centrum van de stad staan wij in een mum van tijd bij jou voor de deur om jou en je collega's of klanten een heerlijke verse lunch te serveren.  

Bestellen bij het Broodjeshuis

Lunch bestellen bij het Broodjeshuis is eenvoudig en snel…én lekker! Ons assortiment is ruim, maar de keuze heel gemakkelijk. Want wat ook je voorkeur heeft, we doen niet aan ingewikkelde broodjes en salades, maar gewoon goed eten. En de pakketten zijn zo samengesteld dat er altijd wat voor jou en je tafelgenoten tussen zit.  Voedzaam, gezond, smaakvol en voor een eerlijke prijs. Bij ons scoor je al een heerlijk lunchpakket voor maar €7,75 per persoon.

Zelfs als je liever geen brood hebt, kun je bij Broodjeshuis terecht voor voedzame salades, fruit en specials als muffins en ander lekkers. En nóg lekkerder, al onze broodjes en salades zijn huisgemaakt en worden à la minute voor jou bereid. Bovendien wij werken (zoveel mogelijk) met dagverse producten uit de tuin van Cees. Dus jouw bestelde lunch is altijd lekker verse en heerlijk knapperig.

Hoe bestel je lunchcatering?

Lunch bestellen of gebruik maken van onze lunchcatering, gaat eenvoudig per telefoon. Klik naar de verschillende pakketten, bekijk het assortiment en geef ons gewoon door waar je zin in hebt. Wij gaan dan voor jou aan het smeren en zorgen we dat het tijdig op het door jou opgegeven adres geleverd wordt.

Zit er in jouw favoriete pakket een ingrediënt dat je liever niet hebt? Geef het dan duidelijk bij ons aan, want we smeren op bestelling dus doen direct die eventuele aanpassing voor je doen. Natuurlijk kun je met je gezelschap ook afspreken elkaar een beetje te verrassen bij de lunch door een broodje te ruilen mocht je iets nog lekkers zien bij degene naast je…

Meer weten over een bedrijfslunch van
Het Broodjeshuis? 

Vul hieronder je gegevens in en je vraag en wij komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.