Catering op locatie regio Haarlem

Bedrijfscatering

HEERLIJKE EN GEZONDE LUNCH

Samen gezond en lekker lunchen op locatie

Met de bedrijfscatering van Het Broodjeshuis heb je een heerlijke en gezonde lunch waar en wanneer jou dat het beste uitkomt. Vis, vlees of vega, voor elk wat wils!

We hebben niet alleen de lekkerste belegde broodjes van Haarlem, maar we verzorgen alles wat je verder voor lunch wil: Salades, soepen, vers fruit, frisse dranken, warme snacks en broodjes van Dobben kroket.

Lunchpakketten

Wij cateren voor groepen vanaf 15 personen, omdat we alles op maat aanbieden en vers maken. Voor kleinere groepen kan je een lunchpakket bestellen vanaf €8,50 p.p.

catering voor feesten en Evenementen

Volledig verzorgd

Bedrijfslunch

Ben je op zoek naar de perfecte bedrijfslunches, evenement, videoproductie in de regio Haarlem, Heemstede, Santpoort, Bloemendaal, Amsterdam, Hoofddorp, Hillegom, Bennebroek en Zandvoort? Ontdek onze heerlijke en gezonde lunch, speciaal ontworpen om aan de behoeften van alle bedrijfstypes (bedrijven, scholen en ziekenhuizen) te voldoen. Of je nu een klein startend bedrijf bent of een gevestigde onderneming, wij hebben de ideale oplossing voor jouw zakelijke lunch behoeften.

Waarom kiezen voor onze bedrijfslunches?

Diversiteit voor iedereen: Onze menu’s zijn samengesteld met oog voor diversiteit en inclusiviteit, rekening houdend met verschillende dieetwensen en smaakvoorkeuren. Van gezonde salades tot heerlijke verse broodjes vanaf €2,70 en verse geperste sappen, we hebben voor ieder wat wils.
Flexibiliteit in dienstverlening: Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we flexibele dienstverlening aan die past bij jouw planning en budget. Of je nu een eenmalige bijeenkomst organiseert of regelmatig bedrijfslunches wilt verzorgen, wij passen ons aan aan jouw behoeften.
Lokale ingrediënten, lokale trots: Onze bedrijfslunches in Haarlem zijn samengesteld met gebruik van verse, lokale ingrediënten. We streven ernaar om niet alleen heerlijke maaltijden te bieden, maar ook bij te dragen aan de lokale gemeenschap.
Professionele service: Ons ervaren team staat klaar om jouw bedrijfslunch tot in de puntjes te verzorgen. Van levering tot presentatie, we zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Ontdek de smaakvolle wereld van bedrijfslunches in Haarlem met ons. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te ontvangen voor jouw bedrijf. Samen creëren we een culinaire ervaring die indruk maakt op jouw team en gasten.

Er moet ook gegeten worden

Catering voor feesten en evenementen

Waar mensen samenkomen moet ook gegeten worden. Of er nu gevierd of getreurd wordt, honger hebben we altijd en als gastheer (of vrouw) kan je dat makkelijk een extra dag aan voorbereidingswerk kosten en zelfs de hele lol uit het gebeuren halen.

Laat ons de catering voor je verzorgen. Geef ons een belletje om samen de planning te bespreken en wij doen de rest: heerlijk eten voor iedereen, op tijd en zonder gedoe.

Hoe bestel je catering?

Wil jij jouw catering uit handen laten nemen? Dat werkt heel simpel, gewoon over de telefoon of het bestelformulier. Catering doen wij geheel op maat, daarom bespreken we graag in persoon wat we voor je kunnen doen.

Bekijk ons assortiment eenvoudig online en geef jouw bestelling door. Zijn er ingrediënten die je liever niet hebt? Geef dat duidelijk aan, dan houden wij daar rekening mee. 

Let op: Neem minimaal 1 dag van tevoren contact op, zo kunnen wij ervoor zorgen dat alles zo voorbereid wordt als jij wilt.

Scroll naar boven