Catering op locatie

Bedrijfscatering

Wees loyaal, koop royaal

Samen gezond en lekker lunchen op locatie

Met de (bedrijfs)catering van Het Broodjeshuis heb je een heerlijke en gezonde lunch waar en wanneer jou dat het beste uitkomt. Vis, vlees of vega, voor elk wat wils!

We hebben niet alleen de lekkerste belegde broodjes van Haarlem, maar we verzorgen alles wat je verder voor lunch wil: Salades, soepen, vers fruit, frisse dranken, warme snacks en broodjes van Dobben kroket.

Lunchpakketten

Wij cateren voor groepen vanaf 15 personen, omdat we alles op maat aanbieden en vers maken. Voor kleinere groepen kan je een lunchpakket bestellen vanaf €8,50 p.p.

catering voor feesten en Evenementen

Volledig verzorgd

Bedrijfslunch

Bij een videoproductie of bedrijfsevenement is het alle hens aan dek. Je hebt een doel en je wilt dat je hele team zich kan richten op het eindresultaat, zeker als je een locatie of apparatuur huurt. Dan is het niet fijn als je halve team rond het middaguur op zoek gaat naar een hap te eten.

Met de cateringservice van Het Broodjeshuis hoef jij je daar geen zorgen meer om te maken. Wij zorgen dat er op de afgesproken tijd een heerlijke, verse lunch klaar staat met opties voor elk dieet of voorkeur: belegde broodjes, salades, soepen, vers fruit, frisse dranken, zoetigheid, warme snacks en broodjes van Dobben kroket.

Er moet ook gegeten worden

Catering voor feesten en evenementen

Waar mensen samenkomen moet ook gegeten worden. Of er nu gevierd of getreurd wordt, honger hebben we altijd en als gastheer (of vrouw) kan je dat makkelijk een extra dag aan voorbereidingswerk kosten en zelfs de hele lol uit het gebeuren halen.

Laat ons de catering voor je verzorgen. Geef ons een belletje om samen de planning te bespreken en wij doen de rest: heerlijk eten voor iedereen, op tijd en zonder gedoe.

Hoe bestel je catering?

Wil jij jouw catering uit handen laten nemen? Dat werkt heel simpel, gewoon over de telefoon of het bestelformulier. Catering doen wij geheel op maat, daarom bespreken we graag in persoon wat we voor je kunnen doen.

Bekijk ons assortiment eenvoudig online en geef jouw bestelling door. Zijn er ingrediënten die je liever niet hebt? Geef dat duidelijk aan, dan houden wij daar rekening mee. 

Let op: Neem minimaal 1 dag van tevoren contact op, zo kunnen wij ervoor zorgen dat alles zo voorbereid wordt als jij wilt.

Scroll naar boven