Vers belegde broodjes aan de deur bezorgd

Lunch bestellen in de waarderpolder

Is jouw kantoor gevestigd in de Waarderpolder en wil je eens wat anders dan die saaie boterham voor lunch? Dan zijn wij er voor je.

Bij Het Broodjeshuis maken we heerlijke en gezonde vers belegde broodjes, zowel met vlees, vis als vegetarisch. En daarvoor hoef je niet helemaal naar onze zaak in het centrum van Haarlem te komen, want wij bezorgen ook aan de deur. Zo heb je een lekkere bedrijfslunch met collega’s of smakelijke catering voor een ontmoeting met klanten.

Jouw lunch bij Het Broodjeshuis bestel je eenvoudig en snel. Maak je keuze uit onze broodjes, salades of lunchpakketten voor grotere groepen en wij gaan direct voor je aan de slag. Voor je het weet staan we voor de deur met jouw bedrijfslunch.

Een beller is sneller!

Bel ons

De menukaart

Bekijk onze broodjes

Tot 50,-

Bestel online

Volledig verzorgd

Lunch bestellen in Het Broodjeshuis

De lunch is een belangrijk moment in een werkdag. Medewerkers kunnen dan even ontspannen en bijpraten met collega’s om de werkdag met frisse energie te vervolgen. Een lekkere en gezonde lunch helpt hierbij. Hoe vaak gebeurt het niet dat je met lange tanden die boterham zit te eten, die je die morgen zelf hebt belegd met bijvoorbeeld ham, kaas of pindakaas? Een alternatief is lunchen buiten de deur, maar dit duurt lang en vaak zijn er weinig betaalbare en gezonde opties.

Bij Het Broodjeshuis heb je voor aantrekkelijke prijzen een gezonde lunch. En dat gewoon bij jou op kantoor! Als je contact met ons opneemt, zorgen we dat jouw broodjes en salades vers de deur uit gaan en op de afgesproken tijd op jouw werk worden bezorgd.

De keuze is reuze

Volop keuze uit heerlijke broodjes, salades en lunchpakketten

Bij Het Broodjeshuis hebben we voor iedereen een heerlijk broodje. En als je liever geen broodje hebt, maken we een van onze smakelijke salades. In ons assortiment vind je de ideale ingrediënten voor een geslaagde lunch.

Zo heb je al voor € 2,50 een pistoletje met bijvoorbeeld lekker pittige oude kaas, gerookte kip met wasabi mayonaise, tonijnsalade of hummus met rode peper en tomaat. Op onze luxe bollen tot € 5,50 behoren verse filet americain, smeuïge pulled chicken, romige geitenkaas of luxe zalm met roomkaas tot de mogelijkheden.

Bestel je voor meer dan vier personen? Dan zijn er onze lunchpakketten voor grotere groepen, met een zorgvuldig samengestelde lunch voor ieder wat wils.

Het bedrijventerrein van Haarlem en omgeving

De Waarderpolder: kloppend hart van werkend Haarlem

De Waarderpolder is hét bedrijventerrein van Haarlem en omgeving. In dit gebied in het Noorden van de stad werken maar liefst 14.500 mensen op slechts 2,5 vierkante meter; dat is maar liefst een kwart van alle werkgelegenheid in de stad. Het van oudsher bedrijvige terrein telt ruim 1100 internationale en Nederlandse ondernemingen, met een mooie ligging aan het Spaarne en perfect te bereiken vanuit de binnenstad of Schiphol. In vijf minuten fietsen ben je in het centrum van de stad en via station Haarlem Spaarnwoude ben je voor je het weet in Amsterdam of op Schiphol.

De Waarderpolder is al ruim honderd jaar industriegebied, maar in de 21e eeuw heeft het een grote verandering doorgemaakt. De prijswinnende herstructureringsprojecten in de afgelopen jaren hebben de verwaarloosde uitstraling weggepoetst en er een trots Haarlem Business Park van gemaakt. De nabijheid en goede verbinding met het centrum zorgen ervoor dat wij met ons blauwe busje razendsnel jouw verse lunch kunnen bezorgen.

Bestel eenvoudig en snel je lunch bij Het Broodjeshuis

Je lunch bestellen bij Het Broodjeshuis is erg simpel en in een mum van tijd geregeld. Bekijk in ons assortiment waar jij en je collega’s of klanten zin in hebben, bel ons je bestelling door of bestel online en wij beginnen direct met het maken van jouw verse lunch. We kunnen zo snel mogelijk langskomen of op een specifiek tijdstip.

Bij tenminste vier personen zijn ook onze lunchpakketten interessant, waarmee we vanaf € 8,50 per persoon een lekkere selectie bieden van broodjes met vlees, vis, vega en eventueel verse snacks. We passen onze pakketten voor je aan als er ingrediënten in zitten die je niet liever niet hebt.
Met onze lunchcatering heb je bij elke gelegenheid, groot en klein, bijzonder en alledaags, een heerlijke complete lunch. Geef ons dus je bestelling door om te ontdekken wat je hebt gemist en wij komen snel bij je langs in de Waarderpolder.

8,50 p.p.

Lunchpakket pistoletje

Per persoon bezorgen wij je in ieder geval: Pistoletjes (3 stuks) + melk/karnemelk

11,- p.p.

Lunchpakket luxe bol

Per persoon bezorgen wij je in ieder geval: Luxe bol (2 stuks) + melk/karnemelk + verse jus

13,50 p.p.

Lunchpakket fruit en reep

Per persoon bezorgen wij je in ieder geval: Luxe bol (2 stuks) + melk/karnemelk + verse jus + fruit + candybar

16,- p.p.

Lunchpakket Deluxe

Per persoon bezorgen wij je in ieder geval: Luxe bol (2 stuks) + melk/karnemelk + verse jus + fruit + warme snack

Eenvoudig en snel

Bestellen bij Het Broodjeshuis

Lunch bestellen bij het Broodjeshuis is eenvoudig en snel…én lekker! Ons assortiment is ruim, maar de keuze heel gemakkelijk. Want wat ook je voorkeur heeft, we doen niet aan ingewikkelde broodjes en salades, maar gewoon goed eten. En de pakketten zijn zo samengesteld dat er altijd wat voor jou en je tafelgenoten tussen zit.  Voedzaam, gezond, smaakvol en voor een eerlijke prijs. Bij ons scoor je al een heerlijk lunchpakket voor maar €8,50 per persoon.

Zelfs als je liever geen brood hebt, kun je bij Broodjeshuis terecht voor voedzame salades, fruit en specials als muffins en ander lekkers. En nóg lekkerder, al onze broodjes en salades zijn huisgemaakt en worden à la minute voor jou bereid. Bovendien wij werken (zoveel mogelijk) met dagverse producten uit de tuin van Cees. Dus jouw bestelde lunch is altijd lekker verse en heerlijk knapperig.

Zo geregeld

Hoe bestel je lunchcatering?

Lunch bestellen of gebruik maken van onze lunchcatering, gaat eenvoudig per telefoon. Klik naar de verschillende pakketten, bekijk het assortiment en geef ons gewoon door waar je zin in hebt. Wij gaan dan voor jou aan het smeren en we zorgen dat het tijdig op het door jou opgegeven adres geleverd wordt. Kleine bestellingen (minder dan 30 euro) kan je ook eenvoudig online bestellen.

Zit er in jouw favoriete pakket een ingrediënt dat je liever niet hebt? Geef het dan duidelijk bij ons aan, want we smeren op bestelling dus doen direct die eventuele aanpassing voor je doen. Natuurlijk kun je met je gezelschap ook afspreken elkaar een beetje te verrassen bij de lunch door een broodje te ruilen mocht je iets nog lekkers zien bij degene naast je…

Meer weten?

Meer weten over een bedrijfslunch van
Het Broodjeshuis? 

Neem contact met ons op via het contactformulier en wij komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Scroll naar boven